Nutriční hodnoty (Skořicovo - mandlové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 157,00 g |
– nasycené | 36,00 g |
– nenasycené | 117,40 g |
–– mononenasycené | 75,60 g |
–– polynenasycené | 41,80 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 266,20 g |
– cukry | 55,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
40 g 40 g cukru moučka | Cukr bílý | 40 g |
220 g 220 g rostlinného tuku (nebo másla) | Margarín | 220 g |
40 g 40 g jemně nastrouhaných mandlí | Mandle neloupané | 40 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
strouhaná citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská |