Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 847 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 37,20 g |
– nasycené | 5,18 g |
– nenasycené | 26,62 g |
–– mononenasycené | 19,46 g |
–– polynenasycené | 7,16 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
2 2 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu |