Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z fenyklu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 847 kJ /
441 kcal
Bílkoviny18,62 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky37,20 g
– nasycené5,18 g
– nenasycené26,62 g
–– mononenasycené19,46 g
–– polynenasycené7,16 g
––– omega 31,86 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,70 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 fenykl Fenykl hlíza
1/2 1/2 okurky Okurka salátová čerstvá
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
2 2 vajíčka natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.