Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněná zapékaná jablka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 267 kJ /
1 020 kcal
Bílkoviny20,03 g
– z toho živočišné bílkoviny17,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky17,90 g
– nasycené11,06 g
– nenasycené5,96 g
–– mononenasycené4,68 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,24 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy155,18 g
– cukry111,58 g
––– laktóza24,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
4 4 čtverečky čokolády Čokoláda mléčná 30%
8 8 lískových oříšků Lískový ořech
4 lžičky 4 lžičky marmelády Marmeláda jahodová 20 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
200 ml 200 ml bílého vina Víno bílé suché 200 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.