Nutriční hodnoty (Plněná zapékaná jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 267 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 17,90 g |
– nasycené | 11,06 g |
– nenasycené | 5,96 g |
–– mononenasycené | 4,68 g |
–– polynenasycené | 1,28 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 155,18 g |
– cukry | 111,58 g |
––– laktóza | 24,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
4 4 čtverečky čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
8 8 lískových oříšků | Lískový ořech | |
4 lžičky 4 lžičky marmelády | Marmeláda jahodová | 20 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 30 g |
200 ml 200 ml bílého vina | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |