Nutriční hodnoty (Maďarské bramborové langoše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 957 kJ / 2 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,00 g |
Tuky | 21,71 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 10,75 g |
–– mononenasycené | 4,89 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 395,35 g |
– cukry | 38,85 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
olej | Olej řepkový | |
prolisovaný česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |