Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové pečivo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 544 kJ /
1 564 kcal
Bílkoviny40,43 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,75 g
Tuky42,48 g
– nasycené10,39 g
– nenasycené28,67 g
–– mononenasycené17,95 g
–– polynenasycené10,72 g
––– omega 30,82 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy249,95 g
– cukry45,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml jahodového džus
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
lžička lžička citronky Šťáva z citrónu
50 g 50 g Hery Margarín 50 g
jahodový pudink Oetker Puding v prášku
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
může být tvarohová, jahodová marmeláda, pudink (vařený z 300ml jahodového džusu a vanilkového pudinku) Džus jahodový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.