Nutriční hodnoty (Jahodové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g |
Tuky | 42,48 g |
– nasycené | 10,39 g |
– nenasycené | 28,67 g |
–– mononenasycené | 17,95 g |
–– polynenasycené | 10,72 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 249,95 g |
– cukry | 45,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml jahodového džus | ||
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
lžička lžička citronky | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
jahodový pudink Oetker | Puding v prášku | |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
může být tvarohová, jahodová marmeláda, pudink (vařený z 300ml jahodového džusu a vanilkového pudinku) | Džus jahodový |