Nutriční hodnoty (Sušenkový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 481 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 168,61 g |
– nasycené | 93,42 g |
– nenasycené | 66,09 g |
–– mononenasycené | 50,96 g |
–– polynenasycené | 15,12 g |
––– omega 3 | 1,94 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 175,90 g |
– cukry | 106,17 g |
––– laktóza | 24,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g sušenek Zlatá Esíčka skořicová | Sušenka | 120 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
500 g 500 g sýru ricotta (nebo jemného tvarohu) | Ricotta | 500 g |
citónová kůra nastrouhaná z 2 velkých citronů | Citrón čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce jemné krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |