Nutriční hodnoty (Jehněčí kotlet na paprice s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 778 kJ / 1 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 87,22 g |
– nasycené | 43,48 g |
– nenasycené | 37,54 g |
–– mononenasycené | 32,21 g |
–– polynenasycené | 5,34 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 12,88 g |
Cholesterol | 449 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,27 g |
Sacharidy | 34,30 g |
– cukry | 18,23 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g jehněčí kotlety | Jehně hřbet | 800 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
50 g 50 g slanina | Špek | 50 g |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 KL 1 KL kaparů | Kapary | 5 g |
2 KL 2 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |