Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kotlet na paprice s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 778 kJ /
1 620 kcal
Bílkoviny171,43 g
– z toho živočišné bílkoviny166,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky87,22 g
– nasycené43,48 g
– nenasycené37,54 g
–– mononenasycené32,21 g
–– polynenasycené5,34 g
––– omega 30,81 g
Vláknina12,88 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,27 g
Sacharidy34,30 g
– cukry18,23 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g jehněčí kotlety Jehně hřbet 800 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
sádlo Sádlo vepřové
50 g 50 g slanina Špek 50 g
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 KL 1 KL kaparů Kapary 5 g
2 KL 2 KL hořčice Hořčice plnotučná 10 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.