Nutriční hodnoty (Letní rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 335 kJ / 1 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 67,86 g |
– nasycené | 36,55 g |
– nenasycené | 30,32 g |
–– mononenasycené | 16,55 g |
–– polynenasycené | 13,77 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 29,05 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
20-30 dkg 20-30 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
20 dkg 20 dkg měkkého salámu např. Gothaj | Měkký salám | 200 g |
majonéza | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |