Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 403 kJ /
2 247 kcal
Bílkoviny222,10 g
– z toho živočišné bílkoviny216,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,27 g
Tuky127,83 g
– nasycené56,07 g
– nenasycené69,03 g
–– mononenasycené52,40 g
–– polynenasycené16,63 g
––– omega 30,99 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 2,68 g
Sůl4,90 g
Sacharidy34,58 g
– cukry5,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí pupek Hovězí pupek 1000 g
1 ks 1 ks velká cibule Cibule čerstvá 69 g
10 dkg 10 dkg uzeného špeku Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 ks 2 ks bobkový list Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček celý pepř Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nové koření Nové koření
1 špetka 1 špetka tymián Tymián sušený
1/2 l 1/2 l silný zvěřinový vývar Vývar hovězí 500 ml
1 dcl 1 dcl kvalitní červené víno Víno červené suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladká mouka Mouka pšeničná hladká 20 g
citrón Citrón čerstvý
cukr Cukr bílý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.