Nutriční hodnoty (Babičky štrúdl - jednoduchý a rychlý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 966 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
Tuky | 107,44 g |
– nasycené | 28,67 g |
– nenasycené | 73,53 g |
–– mononenasycené | 48,82 g |
–– polynenasycené | 24,71 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 41,80 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 343 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 402,40 g |
– cukry | 180,65 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
20 g 20 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
strouhanka na posypání | Strouhanka pšeničná | |
8 ks 8 ks jablek (bez jader a slupek) | Jablko čerstvé | 1200 g |
koření na jablečný závin | Perníkové koření | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |