Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie38 916 kJ /
9 301 kcal
Bílkoviny404,91 g
– z toho živočišné bílkoviny306,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,36 g
Tuky475,04 g
– nasycené175,96 g
– nenasycené266,78 g
–– mononenasycené204,65 g
–– polynenasycené62,13 g
––– omega 33,88 g
Vláknina130,91 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 6,29 g
Sůl13,34 g
Sacharidy790,79 g
– cukry197,54 g
––– laktóza9,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks menší mrkev Mrkev čerstvá 150 g
1 ks 1 ks petržel Petržel kořenová čerstvá
1 ks 1 ks menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 ks 1 ks menší cibule Cibule čerstvá 69 g
3 stroužky 3 stroužky česnek Česnek čerstvý 21 g
Kachní droby Droby kachní směs
kachní skelet Droby kachní směs
2 ks 2 ks bobkový list Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nové koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celý pepř Pepř černý
10 dkg 10 dkg máslo Máslo kravské 100 g
Hladká mouka Mouka pšeničná hladká
Sůl Sůl mořská
Petrželka Petržel nať čerstvá
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
1 dcl 1 dcl smetana Smetana kravská sladká 12% 100 ml
Strouhanka Strouhanka pšeničná
1 špetka 1 špetka muškátový oříšek Muškátový oříšek
2 špetky 2 špetky majoránka Majoránka sušená
Pepř Pepř černý
Sůl Sůl mořská
2,5 kg 2,5 kg kachna Kachna 2500 g
1 ks 1 ks menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 ks 1 ks menší jablko Jablko čerstvé 150 g
15 dkg 15 dkg domácí uzený bok Vepřový bok uzený 150 g
1 dcl 1 dcl plnotučné mléko Mléko kravské plnotučné 3,5% 100 ml
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1,5 kg 1,5 kg hlávkové červené zelí Zelí červené čerstvé 1500 g
1 ks 1 ks menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
15 dkg 15 dkg domácí uzený bok Vepřový bok uzený 150 g
2 dcl 2 dcl voda (ze strouhaných syrových brambor) Voda 200 ml
Kmín Kmín
Ocet Ocet lihový
Cukr Cukr bílý
Sádlo Sádlo vepřové
Sůl Sůl mořská
1,5 kg 1,5 kg středně velký vařený brambor Brambor zimní 1500 g
0,5 kg 0,5 kg středně velký syrový brambor Brambor zimní 500 g
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
200 g 200 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 200 g
150 g 150 g bramborový škrob Bramborový škrob 150 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.