Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hovězího srdce | Srdce hovězí | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
masox | Bujón hovězí | |
mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
lžíce lžíce rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% |