Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie634 kJ /
152 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hovězího srdce Srdce hovězí
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
sladká paprika Paprika červená sušená
pepř mletý Pepř černý mletý
koření na divočinu Provensálské koření
masox Bujón hovězí
mouka hladká Mouka pšeničná hladká
sádlo Sádlo vepřové
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
lžíce lžíce rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.