Nutriční hodnoty (Jablečné lupínky v těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 274 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 14,22 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 6,07 g |
–– mononenasycené | 3,63 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 128,87 g |
– cukry | 120,17 g |
––– laktóza | 8,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
2/3 hrnku 2/3 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 166.6666716337204 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 plný hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový |