Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková bramboračka s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 980 kJ /
712 kcal
Bílkoviny32,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,01 g
Tuky6,63 g
– nasycené1,67 g
– nenasycené4,54 g
–– mononenasycené1,57 g
–– polynenasycené2,97 g
––– omega 30,02 g
Vláknina89,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,60 g
Sacharidy87,40 g
– cukry31,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule (dala jsem červenou) Cibule čerstvá 70 g
2 2 polévkové lžíce sádla Sádlo vepřové
kousek kousek pikantní klobásy (zde chorizo) Klobása
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1750 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky ( nemusí být, ale kdo má rád hodně pikantní chuť, tak ji určitě přidá :-)) Paprika pálivá 3 g
2 2 polévkové lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3-4 3-4 střední brambory Brambor zimní 175 g
sůl Sůl mořská
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
voda nebo vývar (cca 1,5l) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.