Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Asijský zeleninový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie581 kJ /
139 kcal
Bílkoviny1,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,06 g
Tuky10,65 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené9,16 g
–– mononenasycené7,83 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 471 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy8,27 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 kulatá bílá ředkev (nebo odpovídající množství dlouhé ředkve) Ředkev bílá čerstvá
1/3 1/3 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
kousek kousek pórku (nebo jarní cibulka) Pórek čerstvý
pár kousků kousků naloženého zázvoru Zázvor nakládaný v oleji
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
pár kapek kapek sezamového oleje Olej sezamový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.