Nutriční hodnoty (Asijský zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 581 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 10,65 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 9,16 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 8,27 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 kulatá bílá ředkev (nebo odpovídající množství dlouhé ředkve) | Ředkev bílá čerstvá | |
1/3 1/3 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
kousek kousek pórku (nebo jarní cibulka) | Pórek čerstvý | |
pár kousků kousků naloženého zázvoru | Zázvor nakládaný v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
sůl | Sůl mořská |