Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí gratinované s hruškou, celerem a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 478 kJ /
831 kcal
Bílkoviny105,78 g
– z toho živočišné bílkoviny103,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,57 g
Tuky34,23 g
– nasycené21,14 g
– nenasycené12,14 g
–– mononenasycené10,11 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,98 g
Vláknina9,98 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,76 g
Sacharidy20,01 g
– cukry15,01 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prso nebo stehenní řízek Kuře prso 350 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
cca 3 3 polévkové lžíce smetany na vaření Smetana kravská sladká 12%
koření na kuře ( používám bejby gril ) Grilovací koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.