Nutriční hodnoty (Kuřecí gratinované s hruškou, celerem a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 478 kJ / 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 34,23 g |
– nasycené | 21,14 g |
– nenasycené | 12,14 g |
–– mononenasycené | 10,11 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,76 g |
Sacharidy | 20,01 g |
– cukry | 15,01 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso nebo stehenní řízek | Kuře prso | 350 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1/4 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
cca 3 3 polévkové lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
koření na kuře ( používám bejby gril ) | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |