Nutriční hodnoty (Noky se špenátem a čerstvým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 804 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 124,06 g |
– nasycené | 64,03 g |
– nenasycené | 55,11 g |
–– mononenasycené | 46,82 g |
–– polynenasycené | 8,29 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 14,59 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g směsi na jáhlové těsto | ||
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
150 g 150 g čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
80-100 g 80-100 g tyrolského špeku (nebo pršutu) | Špek | 90 g |
100 g 100 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 100 g |
trocha trocha másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |