Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kozí brada)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 560 kJ /
612 kcal
Bílkoviny45,48 g
– z toho živočišné bílkoviny36,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,80 g
Tuky22,36 g
– nasycené10,00 g
– nenasycené9,86 g
–– mononenasycené4,86 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,07 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 1,88 g
Sůl4,21 g
Sacharidy51,10 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
Vegeta (možno i bujón) Kořenící směs sypká
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.