Nutriční hodnoty (Kozí brada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 560 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 22,36 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 9,86 g |
–– mononenasycené | 4,86 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 51,10 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
Vegeta (možno i bujón) | Kořenící směs sypká | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |