Nutriční hodnoty (Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 2 367 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,82 g |
– cukry | 72,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg bok z divočáka (s kostí) | ||
1 ks 1 ks střední cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
3 stroužky 3 stroužky česnek | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 lžička kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce lesní med | Med nepasterovaný | 36 g |
4 kuličky 4 kuličky jalovec | Jalovec sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nové koření | Nové koření | |
2 ks 2 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček celý pepř | Pepř černý | |
1 l 1 l světlé pivo 12° ( já používám Kozla) | Pivo světlé 10ᵒ | 1000 ml |
Sádlo | Sádlo vepřové | |
Sůl | Sůl mořská | |
Pepř | Pepř černý |