Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 367 kJ /
566 kcal
Bílkoviny5,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,33 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,82 g
– cukry72,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg bok z divočáka (s kostí)
1 ks 1 ks střední cibule Cibule čerstvá 69 g
3 stroužky 3 stroužky česnek Česnek čerstvý 21 g
1 1 lžička kmín Kmín
1 lžíce 1 lžíce lesní med Med nepasterovaný 36 g
4 kuličky 4 kuličky jalovec Jalovec sušený
6 kuliček 6 kuliček nové koření Nové koření
2 ks 2 ks bobkový list Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček celý pepř Pepř černý
1 l 1 l světlé pivo 12° ( já používám Kozla) Pivo světlé 10ᵒ 1000 ml
Sádlo Sádlo vepřové
Sůl Sůl mořská
Pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.