Nutriční hodnoty (Černý kuba podle Ivany Gottové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 048 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,24 g |
Tuky | 26,25 g |
– nasycené | 6,40 g |
– nenasycené | 19,30 g |
–– mononenasycené | 10,23 g |
–– polynenasycené | 9,07 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 35,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 312,60 g |
– cukry | 12,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g hub (půl na půl mražené a čerstvé) | Hřib čerstvý | |
400 g 400 g krup středních | Kroupy ječné | 400 g |
30 g 30 g tuku | Margarín | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá |