Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Černý kuba podle Ivany Gottové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 048 kJ /
1 685 kcal
Bílkoviny34,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,24 g
Tuky26,25 g
– nasycené6,40 g
– nenasycené19,30 g
–– mononenasycené10,23 g
–– polynenasycené9,07 g
––– omega 30,70 g
Vláknina35,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy312,60 g
– cukry12,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g hub (půl na půl mražené a čerstvé) Hřib čerstvý
400 g 400 g krup středních Kroupy ječné 400 g
30 g 30 g tuku Margarín 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.