Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s tofu a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,84 g |
Tuky | 35,51 g |
– nasycené | 8,45 g |
– nenasycené | 22,20 g |
–– mononenasycené | 12,18 g |
–– polynenasycené | 10,02 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 30,05 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 66,05 g |
– cukry | 25,63 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 ve slupce uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový |