Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s tofu a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 668 kJ /
877 kcal
Bílkoviny60,60 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,84 g
Tuky35,51 g
– nasycené8,45 g
– nenasycené22,20 g
–– mononenasycené12,18 g
–– polynenasycené10,02 g
––– omega 30,29 g
Vláknina30,05 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy66,05 g
– cukry25,63 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 ve slupce uvařené brambory Brambor zimní 200 g
máslo Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g fazolky Fazolky čerstvé 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
200 g 200 g uzeného tofu Tofu uzené 200 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.