Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská čočka s pečenou treskou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 307 kJ /
1 029 kcal
Bílkoviny61,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,94 g
Tuky7,54 g
– nasycené1,52 g
– nenasycené5,80 g
–– mononenasycené1,67 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,01 g
Vláknina87,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 979 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy135,40 g
– cukry29,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filety z tresky Treska filet
citronový pepř Pepř černý
bylinkové koření kabajaki (nemusí být) Provensálské koření
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
200 g 200 g zelené čočky Čočka zelená neloupaná 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 větší šalotky nebo 1 menší cibule Šalotka čerstvá
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
ocet balsamico Ocet balsamikový bílý
olivový olej Olej olivový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.