Nutriční hodnoty (Italská čočka s pečenou treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 307 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,94 g |
Tuky | 7,54 g |
– nasycené | 1,52 g |
– nenasycené | 5,80 g |
–– mononenasycené | 1,67 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 87,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 979 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 135,40 g |
– cukry | 29,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety z tresky | Treska filet | |
citronový pepř | Pepř černý | |
bylinkové koření kabajaki (nemusí být) | Provensálské koření | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 2 větší šalotky nebo 1 menší cibule | Šalotka čerstvá | |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
olivový olej | Olej olivový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |