Nutriční hodnoty (Rybí filé s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 844 kJ / 1 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 74,58 g |
– nasycené | 45,49 g |
– nenasycené | 25,89 g |
–– mononenasycené | 21,70 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 938 mg |
Sodík | 897 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 16,20 g |
– cukry | 10,32 g |
––– laktóza | 9,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks rybího filé | Treska filet | 1200 g |
1 1 malé lečo ( nebo rajčata a paprika) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 kelímek 1 kelímek sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1/2 1/2 citronu, | ||
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá |