Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka s masovými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 275 kJ /
544 kcal
Bílkoviny27,20 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,84 g
Tuky16,45 g
– nasycené3,92 g
– nenasycené7,79 g
–– mononenasycené5,75 g
–– polynenasycené2,04 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,01 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy68,00 g
– cukry9,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí skelety a kosti Droby kuřecí směs
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
kousek kousek brokolice Brokolice čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
uvařené obrané maso z kuřecích skeletů Droby kuřecí směs
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 30 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
majoránka Majoránka sušená
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.