Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčková tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 260 kJ /
2 452 kcal
Bílkoviny68,38 g
– z toho živočišné bílkoviny61,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky228,17 g
– nasycené43,20 g
– nenasycené159,72 g
–– mononenasycené54,15 g
–– polynenasycené105,57 g
––– omega 32,16 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 5,40 g
Sůl13,05 g
Sacharidy26,40 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g salámu gothaj (nebo dietního či šunkového salámu) Měkký salám 200 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 sklenička 1 sklenička Moravanky (i s nálevem) Zelenina směs sterilovaná 200 g
200 ml 200 ml majonézy Majonéza 200 g
1 1 želatina na vaječnou tlačenku Želatina vepřová
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.