Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec dle hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 800 kJ /
1 386 kcal
Bílkoviny208,93 g
– z toho živočišné bílkoviny205,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,27 g
Tuky49,90 g
– nasycené15,10 g
– nenasycené23,96 g
–– mononenasycené19,03 g
–– polynenasycené4,93 g
––– omega 30,55 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 522 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy24,14 g
– cukry5,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřová plec bez kosti Vepřová plec 1000 g
1 ks 1 ks střední cibule Cibule čerstvá 69 g
2 hrsti 2 hrsti sušené houby Houby sušené směs
1 litr 1 litr vepřový vývar nebo zeleninový vývar Vývar vepřový 1000 ml
2 ks 2 ks střední kyselá okurka Okurka polní zavařená
½ l žička žička kmín Kmín
½ l žička žička pepř hrubě mletý Pepř černý
1 špetka 1 špetka muškátový květ Muškát květ sušený
1 špetka 1 špetka majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce hladká mouka Mouka pšeničná hladká 20 g
Sádlo Sádlo vepřové
Sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.