Nutriční hodnoty (Brabci ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 591 kJ / 2 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 228,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 102,73 g |
– nasycené | 26,38 g |
– nenasycené | 52,95 g |
–– mononenasycené | 43,88 g |
–– polynenasycené | 9,06 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 90,91 g |
– cukry | 10,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřová plec | Vepřová plec | 1000 g |
20 dkg 20 dkg vepřový bok | Vepřový bok | 200 g |
1 ks 1 ks cibule (velká) | Cibule čerstvá | 69 g |
4 4 ks stroužek česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
2 špetky 2 špetky tymián | Tymián sušený | |
2 špetky 2 špetky mleté nové koření | Nové koření mleté | |
1 lžička 1 lžička červená paprika | Paprika červená čerstvá | 10 g |
kmín | Kmín | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |