Nutriční hodnoty (Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 45,38 g |
– nasycené | 15,61 g |
– nenasycené | 21,66 g |
–– mononenasycené | 12,11 g |
–– polynenasycené | 9,55 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 10,08 g |
Sůl | 24,76 g |
Sacharidy | 31,73 g |
– cukry | 24,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 dkg 30 dkg bramborový salát (např. Bramborový salát hajného ze „Šlajfu“ - TOPRECEPTY.cz) | ||
4 ks 4 ks kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
4 ks 4 ks vařené vejce | Vejce slepičí | 252 g |
1/2 1/2 ks nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
4 listy 4 listy hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
10 dkg 10 dkg vysočina nebo poličan nebo herkules | Suchý salám | 100 g |
10 dkg 10 dkg měkký salám (šunkový, šunka, kladenská pečeně) | Měkký salám | 100 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
2 2 ks sáček čiré želatiny | Želatina vepřová | |
2 dkg 2 dkg sůl | Sůl mořská | 20 g |
2 dkg 2 dkg cukr | Cukr bílý | 20 g |
Nové koření, pepř celý, bobkový list | Bobkový list sušený | |
0,5 l 0,5 l voda | Voda | 500 ml |
Ocet | Ocet lihový |