Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce v aspiku pana hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 497 kJ /
836 kcal
Bílkoviny74,21 g
– z toho živočišné bílkoviny73,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky45,38 g
– nasycené15,61 g
– nenasycené21,66 g
–– mononenasycené12,11 g
–– polynenasycené9,55 g
––– omega 30,11 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 10,08 g
Sůl24,76 g
Sacharidy31,73 g
– cukry24,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg bramborový salát (např. Bramborový salát hajného ze „Šlajfu“ - TOPRECEPTY.cz)
4 ks 4 ks kyselá okurka Okurka polní zavařená
4 ks 4 ks vařené vejce Vejce slepičí 252 g
1/2 1/2 ks nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná
4 listy 4 listy hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé
10 dkg 10 dkg vysočina nebo poličan nebo herkules Suchý salám 100 g
10 dkg 10 dkg měkký salám (šunkový, šunka, kladenská pečeně) Měkký salám 100 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
2 2 ks sáček čiré želatiny Želatina vepřová
2 dkg 2 dkg sůl Sůl mořská 20 g
2 dkg 2 dkg cukr Cukr bílý 20 g
Nové koření, pepř celý, bobkový list Bobkový list sušený
0,5 l 0,5 l voda Voda 500 ml
Ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.