Nutriční hodnoty (Hovězí krk Stroganov)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 329 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 36,34 g |
– nasycené | 17,12 g |
– nenasycené | 17,57 g |
–– mononenasycené | 14,49 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 775 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 40,20 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa - krk | Hovězí kýta | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (půl na obalení masa, zbytek na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
hovězího vývaru na podlévání | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
200 g 200 g podušených hub (využila jsem zamrazené hřiby) | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |