Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí krk Stroganov)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 329 kJ /
1 513 kcal
Bílkoviny233,13 g
– z toho živočišné bílkoviny223,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,68 g
Tuky36,34 g
– nasycené17,12 g
– nenasycené17,57 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,14 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 775 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy40,20 g
– cukry14,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa - krk Hovězí kýta 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (půl na obalení masa, zbytek na zahuštění) Mouka pšeničná hladká 20 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
hovězího vývaru na podlévání Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
200 g 200 g podušených hub (využila jsem zamrazené hřiby) Hřib čerstvý 200 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.