Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné hrk-hrk řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 975 kJ /
3 818 kcal
Bílkoviny77,11 g
– z toho živočišné bílkoviny46,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,72 g
Tuky214,23 g
– nasycené87,24 g
– nenasycené110,24 g
–– mononenasycené84,75 g
–– polynenasycené25,49 g
––– omega 36,61 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 643 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy381,33 g
– cukry208,86 g
––– laktóza15,18 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
6 lžic 6 lžic teplé vody Voda 108 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
cukr krupice (podle chuti) Cukr bílý
1 1 kokosový puding Créme Olé - bez vaření Puding v prášku
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.