Nutriční hodnoty (Jablečné hrk-hrk řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 975 kJ / 3 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,72 g |
Tuky | 214,23 g |
– nasycené | 87,24 g |
– nenasycené | 110,24 g |
–– mononenasycené | 84,75 g |
–– polynenasycené | 25,49 g |
––– omega 3 | 6,61 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 643 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 381,33 g |
– cukry | 208,86 g |
––– laktóza | 15,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
6 lžic 6 lžic teplé vody | Voda | 108 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý | |
1 1 kokosový puding Créme Olé - bez vaření | Puding v prášku | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |