Nutriční hodnoty (Kuřecí se zeleninou a bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 580 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
Tuky | 7,49 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 4,42 g |
–– mononenasycené | 2,24 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 30,59 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 78,35 g |
– cukry | 43,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
100 ml 100 ml vývaru (bujon) | Vývar masový | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
bulgur (na 4 porce) | Pšeničný bulgur |