Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí se zeleninou a bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 580 kJ /
856 kcal
Bílkoviny106,97 g
– z toho živočišné bílkoviny93,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,10 g
Tuky7,49 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené4,42 g
–– mononenasycené2,24 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,79 g
Vláknina30,59 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,10 g
Sacharidy78,35 g
– cukry43,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1/2 1/2 malého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
100 ml 100 ml vývaru (bujon) Vývar masový 100 ml
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 lžičky 2 lžičky balzamikového octu Ocet balsamikový bílý 10 ml
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g
chilli paprička (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bulgur (na 4 porce) Pšeničný bulgur

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.