Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový sorbet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 772 kJ /
663 kcal
Bílkoviny4,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky3,47 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené1,53 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy140,71 g
– cukry132,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zelených jablek (např. Granny Smith) Jablko čerstvé 1000 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1/2 dcl 1/2 dcl medu Med nepasterovaný 50 g
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.