Nutriční hodnoty (Jablkový sorbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 772 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,14 g |
Tuky | 3,47 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 140,71 g |
– cukry | 132,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zelených jablek (např. Granny Smith) | Jablko čerstvé | 1000 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1/2 dcl 1/2 dcl medu | Med nepasterovaný | 50 g |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |