Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 914 kJ / 3 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 174,49 g |
– nasycené | 91,60 g |
– nenasycené | 66,45 g |
–– mononenasycené | 56,21 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 19,57 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 466,54 g |
– cukry | 284,46 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
kůra z 1/4 kůra z 1/4 citronu | Citrón čerstvý | 22.5 g |
na špičku nože na špičku nože kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
50 g 50 g hladké mouky na posypání válu | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
kůra ze 1/4 kůra ze 1/4 citronu | Citrón čerstvý | 22.5 g |
10 g 10 g vanilínového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
moučkový cukr na posypáni | Cukr bílý |