Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 914 kJ /
3 804 kcal
Bílkoviny82,01 g
– z toho živočišné bílkoviny48,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,88 g
Tuky174,49 g
– nasycené91,60 g
– nenasycené66,45 g
–– mononenasycené56,21 g
–– polynenasycené10,24 g
––– omega 31,13 g
Vláknina19,57 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 539 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy466,54 g
– cukry284,46 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
kůra z 1/4 kůra z 1/4 citronu Citrón čerstvý 22.5 g
na špičku nože na špičku nože kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
50 g 50 g hladké mouky na posypání válu Mouka pšeničná hladká 50 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
kůra ze 1/4 kůra ze 1/4 citronu Citrón čerstvý 22.5 g
10 g 10 g vanilínového cukru Cukr vanilkový 10 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
500 g 500 g třešní Třešně čerstvé 500 g
tuk na vymazání plechu Margarín
moučkový cukr na posypáni Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.