Nutriční hodnoty (Panenka na žampionovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 243 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 63,00 g |
– nasycené | 12,94 g |
– nenasycené | 42,60 g |
–– mononenasycené | 32,58 g |
–– polynenasycené | 10,02 g |
––– omega 3 | 2,57 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 876 mg |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 29,68 g |
– cukry | 1,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
5 5 žampionů (velkých) | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
olej (na pánev) | Olej řepkový |