Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polenta zapečená se zeleninou a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 778 kJ /
664 kcal
Bílkoviny36,29 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,54 g
Tuky46,89 g
– nasycené31,02 g
– nenasycené15,23 g
–– mononenasycené13,18 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,49 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 3,01 g
Sůl7,50 g
Sacharidy22,63 g
– cukry6,00 g
––– laktóza2,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 dcl 2,5 dcl vývaru (zeleninového, slepičího nebo kuřecího) Vývar slepičí 250 ml
asi 10 lžic 10 lžic polenty Polenta
2 2 středně velké vařené brambory Brambor zimní 100 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
150 g 150 g Nivy Niva 50% t. v s. 150 g
olej na vymazání Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.