Nutriční hodnoty (Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 970 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,57 g |
Tuky | 1,98 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 104,03 g |
– cukry | 85,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička koření pěti vůní | Koření pěti vůní | 5 g |
sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
badyán | Badyán | |
fenykl | Fenykl hlíza | |
hřebíček | Hřebíček | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného zázvoru (čerstvý) | Zázvor sušený | 30 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce medu (cukru) | Med nepasterovaný | 72 g |
2 lžíce 2 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
2 lžíce 2 lžíce červeného vína (rýžové) | Víno červené suché | 30 ml |