Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čínská kuchyně: Kachna na pekingský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 970 kJ /
471 kcal
Bílkoviny2,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,57 g
Tuky1,98 g
– nasycené0,98 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,43 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy104,03 g
– cukry85,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna Kachna
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička koření pěti vůní Koření pěti vůní 5 g
sečuánský pepř Pepř sečuánský mletý
skořice Skořice ceylonská
badyán Badyán
fenykl Fenykl hlíza
hřebíček Hřebíček
2 lžíce 2 lžíce strouhaného zázvoru (čerstvý) Zázvor sušený 30 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce medu (cukru) Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce rýžového octu Ocet rýžový
2 lžíce 2 lžíce červeného vína (rýžové) Víno červené suché 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.