Nutriční hodnoty (Vepřové maso s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 304 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
Tuky | 17,80 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 8,76 g |
–– mononenasycené | 7,04 g |
–– polynenasycené | 1,72 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 140,40 g |
– cukry | 46,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
600 g 600 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 600 g |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
cibule | Cibule čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek | Česnek čerstvý |