Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 304 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny124,80 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,80 g
Tuky17,80 g
– nasycené4,09 g
– nenasycené8,76 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,11 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 566 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy140,40 g
– cukry46,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
600 g 600 g červené řepy Červená řepa čerstvá 600 g
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
cibule Cibule čerstvá
majoránka Majoránka sušená
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.