Nutriční hodnoty (Jatýrka na víně - Sikotakia krasata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 263 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 56,56 g |
– nasycené | 11,77 g |
– nenasycené | 38,24 g |
–– mononenasycené | 31,61 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,82 g |
– cukry | 4,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
voda na podlití nebo drůbeží vývar | Voda | |
3 3 sušená rajčata (nemusí být) | Dužina červeného rajčete sušená |