Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jatýrka na víně - Sikotakia krasata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 263 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny85,81 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,81 g
Tuky56,56 g
– nasycené11,77 g
– nenasycené38,24 g
–– mononenasycené31,61 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,67 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 366 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy24,82 g
– cukry4,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drůbežích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
voda na podlití nebo drůbeží vývar Voda
3 3 sušená rajčata (nemusí být) Dužina červeného rajčete sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.