Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 955 kJ /
1 662 kcal
Bílkoviny89,55 g
– z toho živočišné bílkoviny75,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,94 g
Tuky99,22 g
– nasycené50,21 g
– nenasycené37,33 g
–– mononenasycené32,23 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,50 g
Vláknina33,01 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 2,04 g
Sůl4,84 g
Sacharidy89,04 g
– cukry39,69 g
––– laktóza19,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg dýně (nahrubo nastrouhané) Dýně čerstvá 1000 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
150 g 150 g nahrubo nastrouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce sekaného kopru (podle chuti) Kopr nať čerstvý 52.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.