Nutriční hodnoty (Tykvový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 955 kJ / 1 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,94 g |
Tuky | 99,22 g |
– nasycené | 50,21 g |
– nenasycené | 37,33 g |
–– mononenasycené | 32,23 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 33,01 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 89,04 g |
– cukry | 39,69 g |
––– laktóza | 19,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg dýně (nahrubo nastrouhané) | Dýně čerstvá | 1000 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
150 g 150 g nahrubo nastrouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce sekaného kopru (podle chuti) | Kopr nať čerstvý | 52.5 g |