Nutriční hodnoty (Těstoviny s tuňákovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 340 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,69 g |
Tuky | 84,38 g |
– nasycené | 13,03 g |
– nenasycené | 68,36 g |
–– mononenasycené | 58,12 g |
–– polynenasycené | 10,24 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 19,86 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 331,86 g |
– cukry | 34,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 80 ml |
3 lžíce 3 lžíce nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 45 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 čerstvá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 centimetrový kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
450 ml 450 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 450 g |
400 g 400 g tuňáka (v olivovém oleji) | Tuňák filet | 400 g |
400 g 400 g těstovin (linguine či tagliatelle) | Těstoviny pšeničné | 400 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl na dochucení | Sůl mořská |