Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeská bramboračka sklínka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 380 kJ /
330 kcal
Bílkoviny14,48 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky11,34 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené4,06 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,52 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,65 g
– cukry5,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst sušených hub (nebo čerstvých) Houby sušené směs
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 lžíce 2 lžíce krup (nebo pohanky, jáhly) Kroupy ječné
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1500 ml
čerstvá zelenina sezonní (dle chuti) Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
dobromysl Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.