Nutriční hodnoty (Plovdivské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 418 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 25,69 g |
– nasycené | 6,34 g |
– nenasycené | 12,80 g |
–– mononenasycené | 11,05 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 21,10 g |
– cukry | 10,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 lžičky 3 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička (vrchovatá) mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká |