Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plovdivské maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 418 kJ /
817 kcal
Bílkoviny122,98 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,58 g
Tuky25,69 g
– nasycené6,34 g
– nenasycené12,80 g
–– mononenasycené11,05 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy21,10 g
– cukry10,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej (dle potřeby) Olej řepkový
sůl (dle chuti) Sůl mořská
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 lžičky 3 lžičky rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička (vrchovatá) mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.