Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka s bramborem a kroupami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 239 kJ /
1 252 kcal
Bílkoviny28,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,68 g
Tuky6,26 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené4,56 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,32 g
Vláknina28,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy257,70 g
– cukry8,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pórky Pórek čerstvý
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 3 velké brambory Brambor zimní 150 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 28 g
celerová nať Petržel nať čerstvá
300 g 300 g uvařených krup Kroupy ječné 300 g
majoránka Majoránka sušená
zeleninový vývar Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pažitka (nebo petrželka) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.