Nutriční hodnoty (Pórková polévka s bramborem a kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 239 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,68 g |
Tuky | 6,26 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 4,56 g |
–– mononenasycené | 0,90 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 28,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 257,70 g |
– cukry | 8,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
300 g 300 g uvařených krup | Kroupy ječné | 300 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |