Nutriční hodnoty (Karbanátky z tresky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 833 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,58 g |
Tuky | 13,03 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 6,93 g |
–– mononenasycené | 3,79 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 27,25 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 955 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g (filetů z) tresky | Treska filet | 500 g |
1/4 hlávky 1/4 hlávky čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 750 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 plátky 3 plátky toustového chleba a | Toast pšeničný bílý | 60 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
trochu trochu hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |