Nutriční hodnoty (Brokolice a květák zapečené v sýrovém bešamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 61,31 g |
– nasycené | 39,65 g |
– nenasycené | 20,84 g |
–– mononenasycené | 19,09 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,02 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 250 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 10,81 g |
– cukry | 10,38 g |
––– laktóza | 10,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
200 ml 200 ml mléka (resp. dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky kuřecího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 5 g |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |