Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolice a květák zapečené v sýrovém bešamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 623 kJ /
627 kcal
Bílkoviny7,97 g
– z toho živočišné bílkoviny7,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky61,31 g
– nasycené39,65 g
– nenasycené20,84 g
–– mononenasycené19,09 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,02 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy10,81 g
– cukry10,38 g
––– laktóza10,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
brokolice Brokolice čerstvá
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
200 ml 200 ml mléka (resp. dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 kostky 1/2 kostky kuřecího bujonu Bujón kuřecí BIO 5 g
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.