Nutriční hodnoty (Banánovo-jablkovo-mrkvový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 447 kJ / 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 23,98 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 20,45 g |
–– mononenasycené | 13,96 g |
–– polynenasycené | 6,49 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 78,00 g |
– cukry | 70,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
4 4 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
trocha trocha cukru | Cukr bílý |