Nutriční hodnoty (Jolančin kuřecí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 243 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 2,55 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,09 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 2,73 g |
– cukry | 0,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
masa podle chuti – vepřové kosti, hovězí na polévku nebo slepice | Vepřová kýta | |
2 kostky 2 kostky bujónu | Bujón hovězí | 20 g |
podle chuti vegeta | Kořenící směs sypká | |
podle chuti sůl | Sůl mořská | |
podle chuti pepř | Pepř černý | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá |