Nutriční hodnoty (Krkovice pečená na bramborech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 1,65 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,70 g |
– cukry | 7,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
150 g 150 g leča (nebo 1 bílá paprika a 4 rajčata) | Zelenina směs sterilovaná | 150 g |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
koření adžika | Adžika | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |