Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 309 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,25 g |
Tuky | 76,75 g |
– nasycené | 23,47 g |
– nenasycené | 49,97 g |
–– mononenasycené | 33,51 g |
–– polynenasycené | 16,46 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 320,41 g |
– cukry | 214,64 g |
––– laktóza | 10,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hery | Margarín | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
( 1 1 žloutek) | ||
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
( 1 1 žloutek) | ||
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 PL 2 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |