Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta s topinkou dle hajného ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 614 kJ /
864 kcal
Bílkoviny48,85 g
– z toho živočišné bílkoviny46,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,65 g
Tuky65,69 g
– nasycené16,92 g
– nenasycené33,17 g
–– mononenasycené26,86 g
–– polynenasycené6,31 g
––– omega 30,27 g
Vláknina8,06 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,60 g
Sacharidy17,97 g
– cukry6,86 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 ks 3 ks vejce Vejce slepičí 189 g
15 dkg 15 dkg domácí uzený bok Vepřový bok uzený 150 g
1 ks 1 ks červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce mléko Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
4 stroužky 4 stroužky česnek Česnek čerstvý 28 g
4 krajíce 4 krajíce starší chléb Chléb pšeničný kváskový
4 plátky 4 plátky tvrdý sýr (gouda, ementál, eidam) Sýr kravský tvrdý 30%
Sádlo Sádlo vepřové
Pepř Pepř černý
Sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.